Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. október 25., csütörtök

Az Aranykor



...

Átalakulásban van a bolygó – 2012. december 21-én átlépünk az Aranykorba. Abba a gyönyörű korszakába a Földnek, amelyre oly régóta várnak már a Fény Égi Urai és Úrnői, vagyis magasabb oktávjai azoknak a fizikai energia-formáknak, akik ti vagytok, kedves földi testvéreink.

2004. december 21-én déli 12 órakor lépett be a Föld energiaterébe az az energia, amely legutóbb Atlantiszon működtette az életet. Akkor a legmagasabb beavatotti körök felelőssége volt planétátok minden tájának energetikai irányítása. Atlantisz megalapítója, létrehozója és égi ura Szent Mihály Főangyal volt. Az ő égi erejébe volt bekötve minden rezdülése, mozzanata és életrésze ennek az ősi birodalomnak. Több, mint 11 ezer éve már, hogy Atlantisz lezárult, és a bolygó valaha volt legmagasabb rezgése sem lehetett azóta jelen. 2004 téli napfordulóján Szent Mihály Földanyácska szívcsakráján át hozta vissza nektek ezt a magas vibrációt, hogy a Vaskorból felemelkedhessetek az Aranykorba.

MI-KA-EL – AKI OLYAN, MINT ISTEN: ezt jelenti Szent Mihály neve, rezgése. Ő a Teremtő Forrás atyaisteni kisugárzásának legmagasabb rendű angyali megnyilvánulása. Ő a Mennyei Seregek vezére, az Erő és a védelem Főangyala és a Karma Őre, vagyis a Sors Főangyala. Az ő összes égi jellege miatt rendeltetett ez az égi fenség arra, hogy az Aranykor Égi Főnöke lehessen. Mesteretek, akinek irányításával elindult az a folyamat, amely mindenen átívelően felemeli Földanyát és azon gyermekeit, akiknek ez az életterve úgy van írva, hogy lehetőséget kapnak az aranykori polgárságra.

2004 decemberétől 9 hónapot vett igénybe az a folyamat, amelynek keretében Szent Mihályék újra nyitották az atlantiszi csillagpontokat a bolygó minden táján. Ezekbe a kapukba volt bekötve fényszálakkal annak idején Atlantisz mint irányító erő. Ezen pontok először a Kárpát-hazában kezdtek el dolgozni, majd – ahogy teltek a hónapok – egyre több kapu működött már a világ minden táján, fényszálakkal összekötve Földanya Szeretet-központjával, vagyis a Szent Tetővel (Pilis-hegység, Dobogókő).

2005 augusztusában Szent Mihályék megkezdték a teljes világtörténelmi múlt minden eseményének, történésének és emberi vonatkozásának teljes és végleges karmaoldását. Azóta mennek végig a Föld történelmén, és fénnyé váltanak minden olyan sorsrészt, amelynek még rossz, bántó, fájdalmas, romboló hatása van jelenetekre. Ez a folyamat a záloga annak, hogy a karmikus terhek letevésével átléphessetek az Aranykorba. Ez a 7 éve zajló folyamat rád is hat: azóta benned is oldódik minden olyan karmarész, amely sorsodat, lelkedet és energetikádat torzítja, nem engedi teljessé válni.
Minden esemény, legyen az politikai, gazdasági, legyen az baleset vagy katasztrófa, már az utolsó kiegyenlítései az elmúlt évezredek viharainak. Mint első körös fényküldött, te is már kiegyenlített karmával érkeztél ebbe az életedbe, vagyis legutóbbi életeid úgy zajlottak, hogy mind az adok, mind a kapok vonatkozásában, mind a fény, mind az árnyék oldalán kiegyenlítődött minden karmikus tartozásod (néhányatoknál az utolsó nagy kiegyenlítődések még zajlanak – ezért nem teljes még az életed).

Égi lényként, isteni létezőként érkeztél a humán kultúrák elején a szakrális birodalmak valamelyikébe királyi dinasztia tagjaként vagy magas rangú beavatottként, hogy abban az időben égi kincseiddel szolgáld az adott ország életének magasabb vonatkozásait. Ahogy azonban a földi rezgések hatottak rád, úgy halványodott égi fényed, úgy kerültél egyre alacsonyabb szintjeire az itteni létezésnek. Ráadásul a polaritás különböző megnyilvánulásai, energia-harcai rád is hatottak, és többnyire elszenvedője voltál olyan támadásoknak, amelyek tönkretették rendszeredet, ha pedig ezek átok formájában nyilvánultak meg, további sorsodra is torzítóan hatottak. Elindultál a boldogtalanság útján. Elfelejtetted égi származásodat. Világi életek sora következett, és te is létrehozója vagy elszenvedője lettél a történelmi események minden negatív vonatkozásának.

Te, aki most itt olvasod ezeket a sorokat, több beavatotti életet is éltél Atlantiszon, hogy most a Dimenzióváltás „munka-energiáját” könnyedén visszaköthesse Szent Mihály a rendszeredbe. Így leszel képes ellátni első körös fényküldötti feladataidat: tagja lehetsz annak a fényvezetőségnek („antennák”, energia-átalakítók), amelyen át a Dimenzióváltás összes energetikai fénykódrendszere érkezik. Ezekből az energiaformákból jön létre az Új Világ minden megnyilvánulása, legyen az ölelés, tulipán, muzsika, kenyér, új baba.

Szent Mihály és az ő kísérői, munkatársai két vonalon haladnak veled:
-          energiarendszered és sorsod megtisztítása minden olyan karmarésztől (átok, rontás, woodoo, szerelmi és egyéb kötések, szektákban és nem fényes működésű titkos társaságokban való részvétel), amelyek a mai napig nem engedték, hogy teljes életeket élj. A fent felsoroltak közül bármelyik is megtörtént veled vagy bármelyiknek is részese voltál, akár cselekvőként vagy áldozatként, és még élő vagy már kifutott hatásként jelen van a rendszeredben, a mai nap folyamán ki- vagy leoldásra kerül. Igazából ez a folyamat már 7 éve zajlik veled, benned is: azóta dolgoznak Szent Mihályék a múlton, így a téged érintő világtörténelmi karmarészek a 7 év alatt már benned is meggyógyultak. A teljes karmaoldás pedig azért jár neked, mert már kiegyenlített sorssal érkeztél ebbe az életedbe, ráadásul az első rossz dolog külső hatásként, téged tönkretéve történt meg veled, valamelyik régi szolgálatod során.
Ami maradék még hátravan a világoldásból, az év további részében – ahogy Szent Mihályék áldott munkája zajlik – belőled is eltűnik minden ilyen karmarész. Ezért ide visszajönni nem kell. Ez a nap karmád ilyetén vonatkozású váltónapja, vagyis mától értél a célegyenesbe, mától foglalkoznak veled Szent Mihályék közvetlen módokon. Ehhez még itt és ma kitisztítjuk azt a spirális fényszálköteget, amely az „atlantiszi antennád” volt, és amely több, mint 11000 éve alszik, nem működik. Ezen a fényantenna-rendszeren át érkezik hozzád minden olyan energia (Szent Mihály-i hatások, gyógyító, tisztító, oldó energiák, valamint később a beavatások), amely a fényküldötti felkészítésedhez elengedhetetlen.
Ahogy atlantiszi beavatotti életeidben Szent Mihály belső mesteredként szóló, beszélő angyalod volt, így lesz ez ebben az életedben is. Amint eléred azt a tisztaságot, emelkedettséget, lelki és tudati érettséget, hogy biztonságos módon kapcsolódhatsz újra Mesteretekhez, megszólal benned és vezet az úton.
-          A másik vonal a lelked karmikus gyógyítása. Előző életeinkről nincsenek tudatos emlékeink – jól van ez így, hiszen kibírhatatlan lenne a több ezer, tízezer év bántása és rossz történése. Ezek a megélések azonban torzítják, hamissá teszik emberi kapcsolatainkat és viselkedés-mintáinkat. Lelkünk rejtett részében ott rezegnek azok a fájdalmak, bántások, megaláztatások, nemi erőszak, megrontás, szorongások, érdekházasságok, feldolgozatlan gyászélmények, háborúk, éhínség, járványok, királyi udvarok nem éppen biztonságos és emelő légköre, kivégzéseken való kötelező részvételek, félelmek, szorongások és halálélmények, amelyek nem engedik az emelkedést, vagyis hogy aranykori minőségre kerülj.
Ezeket a traumákat tudatos szinten feldolgozni lehetetlenség, ezért Szent Mihályék mától (sok esetben már elkezdődött ez a folyamat akár hónapokkal vagy évekkel ezelőtt) álomprogramok formájában kezdik el gyógyítani lelkedet. Ez úgy történik, hogy minden éjjel 20-80%-ban ők hozzák létre az álmaidat, beleszőve a karmikusan összetartozó vagy azonos jellegű fájdalmakat és azok oldó, tisztító és gyógyító energiáit, majd fénnyé oldják benned, „kiálmodtatják” veled azokat. Ez a több hónapos álommunka teszi lehetővé, hogy újra gyógyult, emelkedett, tudatos és szerető légy.

A tisztulási idő alatt tested és lelked minden vonatkozásban átalakuláson megy át. Szent Mihály és angyalai karmikus és energetikai síkokon dolgoznak, de mivel energia-rendszered egy része testedben van, így testi tünetek formájában mehetsz át egy olyan folyamaton, mint amikor erős beavatás vagy bármilyen más erős energetika folyamat után vagy. Amint a tisztulás hónapjai letelnek, vagyis kikerülsz Szent Mihály „mennyei fürdőkádjából”, elkezdődik a „felöltöztetésed”. Mestered és segítői tovább tágítanak és emelnek, hogy rendszered képessé váljon azon régi beavatotti életeid szolgálati energiáinak befogadására, amelyekkel az Aranykorban képviseled majd a Fény hatalmát.
Első körös fényküldött – a bolygó azon első cselekvőinek egyike, akik elsősorban személyes példamutatással, teljesség-életmintákkal élik mindennapjaikat, szolgálva az utánuk jövőknek.
Szent Mihály a múltatok felelőse – hiszen nem emberi szinteken zajlanak a karmaoldás folyamatai (ez lehetetlen is lenne, mert nektek sem jogotok, sem képességetek nincs mások karmájának kioldására. A sajátotokért vagytok felelősek, hogy egy-az-egyben karma-megéléssel vagy kiegyenlítő szolgálattal pörögjön ki az a sorsrész, amely nem engedi a életedben megnyilvánulni a szeretetet önmaga isteni teljességében). Szent Mihály a mesteretek – vagyis irányt szab, utat mutat, elmondja, hogy mi a helyes út, de az életeteket, hétköznapjaitok helyettetek élni nem tudja. Külső megmentés nem létezik –saját életedért elsősorban te tudsz tenni.

Szent Mihály – igazi mesterként – soha nem bánt, nem mondja, hogy bűnös/méltatlan/rossz/gonosz vagy. Nem helyez kilátásba büntetést, ha nem azt teszed, amit kér. Látszólag rád bízza, hogy megfogadod-e a tanácsát, vagy még egynéhányszor fejjel a falnak mész, mert csak abból tanulsz. (Azért látszólag, mert tökéletes égi fenségként életterved ismerője, és előre tudja, hogy mi lesz a döntésed. Ráadásul ha a folyó medre Isten, benne a víz az Élet, a halacskák merre lubickolhatnak…?)

Az Égi Törvények mindig a legteljesebb igazságot tükrözik és kijátszhatatlanok. Mihály az Égi Törvények legfőbb végrehajtó angyala, így senki sorsa ellen nem tehet, bármennyire is szeretnétek. Ha ez így történne, Istenatyátok és Istenanyátok szeretés helyett igazságtalanok lennének, hiszen veletek kivételt tesznek, míg másoknak meghagyják a szenvedést. Ezért fogadjátok hát el Mesteretek tökéletes szavait.

Ma tehát kioldásra kerül minden olyan maradék karmarész, energiaképlet és kötés, amelynek itt a kozmikus ideje. Kérdezheted, hogy neked mit kell tenned cserébe. Nos, cserébe semmit. Egyszerűen csak kezdj el fényküldötthöz méltón élni. Legyen minden perced igazi ragyogás: szeress és ne bánts. Viselkedj tudatosan (tudatában vagyok minden szavamnak és mozdulatomnak.) Ne ítélkezz, de állj ki magadért és mondd el a véleményed, úgy, hogy nem bántasz vele senkit. Ne használj bántó, durva és trágár szavakat – még olyanokat sem, mint pasi, csaj, terhes, tök jó, de durva, iszonyatosan (jó) stb. Oly’ gazdag a magyar nyelv! Meríts kincseiből! Ha férfi vagy, viselkedj ahhoz méltón: légy udvarias, tiszteld a hölgyeket, állj ki a családodért, emeld teremtő erődet, törődj testeddel, hogy férfias kinézetű legyen. Ha nő vagy, légy kedves, csendes, lágy, szelíd, visszafogott, befogadó, tündéri. Ne uralkodj, ne harsánykodj, ne okoskodj, ne te irányítsd a párkapcsolatot. Legyen hosszú hajad, hordj térd alatt érő, harang alakú szoknyát vagy ruhát, ne legyen semmilyen viseleted kihívó. Tisztelettel fordulj az Élet minden megnyilvánulása felé! Nyílj ki érdeklődéssel a magyar hagyományok, emlékek, a történelmi múlt és nyelvetek felé!
A mai nappal tehát te is aktív részese vagy annak a folyamatnak, amely az Aranykorba vezeti a Földet. Atlantiszi antennádon át mától Szent Mihályék már működtetni fognak kisebb-nagyobb fényprogramokat. Amerre jársz, ragyogást árasztasz mindenkinek és karmaoldó, gyógyító, tisztító kódok átbocsátására leszel alkalmas. De ne feledd: a Mester különböző próbákon fog átvinni, hogy segítse az utat benned. És amint méltatlanná válsz erre az új energiára azzal, hogy nem változol, az Égi Törvények értelmében Szent Mihály visszavonja belőled az atlantiszi energia-mintázatot és kikapcsol a folyamatból.
Földanyácska szomorú állapotban van. Nincs olyan létező a bolygón, akinek, aminek és amelynek teljes lenne a léte. Ezeket a hamis, torz, bántó és tovább már nem működtethető állapotokat és megnyilvánulásokat le kell bontani, ahogy egy régi sufnit is, hogy a helyére szép és új szerszámoskamra épülhessen.
A lebontások már megkezdődtek: évek óta történnek politikai, gazdasági téren és földrajzilag is ezek az események. Megszüntetik azokat a jellegeket, amelyek nem szolgálják tovább a Föld jelenét, akadályozzák az emelkedést. Ezek a folyamatok az elkövetkezendő években felerősödnek és módot adnak a „hamis pénz világurainak” a porondról való eltávozásra, elküldik azokat, akik bántják Földanyácskát.  Ezt követően körülbelül 40 évre van szükség, amíg azok az alapállapotok beállnak, amelyekre már elmondható, hogy aranykori minőségek.
Üdvözlünk hát az Aranykor „Szent Mihályi Hajóján”! Hét év szellemi műhelymunka után hamarosan megmutatkozunk a kinti világnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése