Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. szeptember 8., szombat

Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége?

Azért ez rémisztő...

Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége?

ATV Híradó video
Egy-két hozzászólás az oldalról, a sok közül:

"Nem úszhatja meg! Ő sem a beszámíthatatlanságára hivatkozva, hiszen voltak tiszta pillanatai amikor le kellett volna mondjon, és a haszonélvező hűbéresei sem. A félkegyelmességének a vallomástételei után agyműtétet kell végrehajtani. Az agyféltekék kettéválasztásán kívül egyes agylebenyek szekrécióját, hiszen köz és önveszélyes elmebetegről van szó. Mindannyiuk részére egyetemlegesen a teljeskörű kártalanításon kívül mellékbüntetésként a teljes vagyonelkobzás, közmunka, és a köztörvényes bűnszervezetben elkövetett maffiabűntettek és államellenes bűncselekményeik miatti szigorú retorziók szükségesek, hogy elrettentő példát mutassanak a jövőre is.
Létre kell hozni egy sejtszerűen felépülő titkosszolgálati eszközökkel felszerelt szervezetet, amely a törvénytelen pénzek felkutatására és visszaszerzésére szakosodik, és eljárásaik során semmilyen nemzetközi, vagy magyar kötelem nem vonatkozik rájuk! Pártpolitikai vezetésektől mentesen, nehogy leállíthassa bárki egy politikai alku érdekében a bűnösök megmenekülésével, teljeskörű elszámoltatásukat mellőzve."

"A cikk utolsó bekezdéséhez: többek között ” …..szakembereknek nyilatkozniuk kell arról, hogy….” – érdeklődve várom ki lesz az a szaktekintély aki ezt bevállalja?? abban a biztos tudatban, hogy repül majd mint a madár, csak ő szárnyak nélkül! Emlékeztetőül, SP fekete-fehér plágium ügyén mennyit rágódtak, alig akadt valaki, aki egyértelműen kimondta a valóságot.
Ráadásul ebben az esetben még az orvosi titoktartás is kötelez, Sajnos!! Azzal nagyon egyetértek, hogy OV ilyen jellegű nyavalyája – ha igaz – nem magánügy."

"Nem tudom feltűnt-e, de Orbán ezen a reggelen nem vett részt az ünnepi zászlófelvonáson, ami korábban még sosem történt meg…http://www.hir24.hu/belfold/2012/08/21/ezert-maradt-le-orban-a-zaszlofelvonasrol/  "
 
"Évek óta tudja az egész ország gondokodni tudó része hogy a cikkben foglaltak
alaposak. Veszélyben vagyunk. Saját kormányunk sodorja veszélybe az országot és népét. Káosz lesz ebből, de nagyon nagy. Ha törvényesen nem lehet végét vetni ennek az országrombolásnak, ámokfutásnak, akkor ebből országégés lesz, nem is képletesen értve ezt. Az egész világot az ország ellenségévé tette és a nép meg kiihatja a keserű poharat, szenvedhet évtizedekig, hogy újra talpra álljon és visszaszerezze a becsületét."

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése