Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. szeptember 19., szerda

"Öleljük át feladatunkat örömmel [...]"


Forrás: Facebook


"Áldott Fényhozók Időtökbe érkeztetek!

A szeptember 21-ei Napéjegyenlőséget követően felgyorsulnak a FöldAnya szükséges változásai és az emberiség régi paradigmájának átalakulásai. Ez fegyelmet, figyelmet és felelősségteljes hozzáállást igényel tőlünk. Ezért jöttünk, ezért vagyunk itt, hogy az átalakulásokban segítséget nyújtsunk, a saját példánkon keresztül, amely nem a térítésről, meggyőzésről és direkt befolyásolásról, egymás megítéléséről és kritizálásról szól. A Föderáció világossá tette azt, hogy az a fényküldött, aki nem végzi a munkáját, amiért ezekre a magasztos időkre idejött, haza lesz szólítva és fel lesz cserélve másokkal, akik alig várják, hogy tiszta szívükből végezzék ezt a munkát. Mellékelek egy olyan közvetítést, amely meg kell, hogy szólítson benneteket, hiszen pár héten belül ezek a változások megnyilvánulnak és félelemmentesen a fény világítótornyaiként kell az emberiség segítségére lennünk. Az információk szabadon hozzáférhetőek, mégha néhány fórum azt blokkolja is, ám célirányosan jutnak el a segítőkhöz. Úgy adjátok tovább, hogy azzal nem keltetek negatív érzelmeket és gondolatokat a még nem ébredt vagy ébredezett tömegek számára. Meglehet az, hogy a Kárpát-medence, az Anyaöl elég védett helynek tűnik, de az átalakulások kihatásaitól mi sem mentesülünk. Kérjétek meg a belső bölcsességeteket, hogy hogyan és min kell segíteni!

Erre nincsenek megírva előre forgatókönyvek, irányelvek, mindenkinek a saját környezetében, a sajátos helyzetének megfelelően szükséges cselekedni. Mint azt olvashatjátok, ezek az események pár hónap múlva lenyugszanak, de addig lesz mit megtennünk: megszervezni az ellátást, a gondoskodást, megnyugtatni az embereket, hogy okkal, céllal történik mindez! Mindenki tegyen a saját belátása és megszólítása szerint. Az Új Kor energiában nincs vezér, guru, mert visszakapva saját jogon teremtő isteni jussunkat, magunk belátása szerint, de felelősséggel kell döntenünk, így tanuljuk meg a majdani Új Kor szabadon alkalmazható azonnali teremtő technikáját magunkon. EZ azt is jelenti, hogy mostantól azok, akik kívülről keresik a hibát, az ellenséget, a problémák megoldását másokban, és tudatosan ártanak, azok saját bőrükön fogják megtapasztalni és azok, akik együttérzéssel, áldással és szeretettel, bőséget és egészséget kívánnak másoknak, azok szintén a saját bőrükön fogják ezt megtapasztalni. Ez a Vonzás törvénye, amely most már korlátozásoktól mentesen, időeltolás nélkül érhető el. Azok, akik pedig a teremtő és fényhozó munkájukat nem emelik fel szívükhöz, elkészülhetnek arra, hogy más hasonló alacsonyabb rezgésű világokban találják magukat. Ez nem büntetés, hanem a rezonancia elve. Körülbelül 10-12 ezer év múlva lesz lehetőségük arra megint, hogy tovább léphessenek, addig folytathatják a küzdelmeiket egy kibillent duális sűrű világban. De előbb vagy utóbb ők is át fognak esni majd ezeken a váltásokon. Azok maradhatnak csak a FöldAnyán akiknek a rezgése megfelel az ő fényrezgésének. Hogy érthető legyen, ehhez nem feltétlenül kell spirituális jártasság.

Áldott Fényhozók Idő van, meg lettünk szólítva, maradjunk egyensúlyban, hivatottságunkba, hiszen ezeket az időket vártuk már olyan rég óta. Öleljük át feladatunkat örömmel, és tegyünk meg tőlünk minden telhetőt. Nem kell ennek nehéznek lenni, talán az is elég ha békességben vagyunk önmagunkkal és a világunkkal és fogadjuk szívünkön keresztül az új világunk ajándékait.

Akit nem szólít meg ez a levél, vagy ellenérzése van, kérjük, menjen békével tovább a saját útján. A fény világához való eljutás végtelen módon lehetséges, és ez csak az egyik a végtelen sokaságából. Ahogy szoktuk mondani. Ami a tiéd belőle öleld át, ami meg nem azt engedd el békében a maga útján járni.

A szeptember második felének energiáiról még szó lesz az elkövetkező napokban!

A mellékletben a fent említett anyag!

A honlapon új anyag: Földicsillagok"




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése