Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. szeptember 19., szerda

A NASA és a CIA titkai...

Forrás: Rejtélyek szigete

A NASA és a CIA titkai - Beszélgetés Bob Oechslerrel (2. rész)


Tehát annak folyományaként, amit mondtál, a hivatalos szervek vajon miért nem ügyelnek fokozottabban arra, hogy az olyan emberek, mint például te is, ne sétálhassanak csak úgy be és ne vehessék szemügyre az UFO-kat. Hiszen aztán a rádióban és a tévében is beszélni fognak arról amit láttak.

B.O.: Ebben nincs semmi különös, hiszen bizonyos módon én is szerepet játszom az indoktrinációs politikájukban. A nyilvánosságra hozatal következtében keletkező káosz elkerülésére már a hetvenes években kitalálták a lassú kiszivárogtatás taktikáját, így az olyan filmek forgatókönyvében, mint a Harmadik típusú találkozások vagy az E.T., a földönkívüli természetesen közreműködtek a CIA ügynökei is.




És neked mi a szereped ebben az egészben? Miért hagyják a hatóságok, hogy nyíltan beszélj ezekről a dolgokról? Említetted a biztonsági intézkedéseket, te nyilvánvalóan mindet megszegted. És ők ezt megjegyzés nélkül hagyják?

B.O.: Mint már említettem, a besulykoló doktrína keretében engednek szerepelni.

Te is csepegteted az információkat?

B.O.: Így is fogalmazhatunk. Úgy értem, különbséget kell tennünk azok között, akik holdkóros módjára ténferegnek az emberek között, minden alap nélkül fecsegnek a földönkívüliekről és az idegen űrhajókról és vad spekulációkba bocsátkoznak, míg mások tényleg tudnak valamit, mivel személyes tapasztalatokkal rendelkeznek és ezeket megosztják a többiekkel.

Tehát alig hatvan méterről láttál egy birtokunkba került, működésben lévő idegen űreszközt. Hogy nézett ki?

B.O.: Lehet, hogy nem mi szereztük meg, hanem az idegenek adták át nekünk. Természetesen nem úgy került hozzánk, hogy lelőttük volna, lehet, hogy valamiféle barter egyezmény született az USA kormánya és a földönkívüliek között. Ami az UFO-t illeti, úgy kilenc méter átmérőjű, diszkosz alakú szerkezet volt, a teteje közepén kör alakú kidudorodással, amiből lecsüngött valami készülék. A talaj fölött lebegett úgy három méterre. Nagyon erős, a szivárvány színeiben játszó, plazmikus fényt bocsátott ki magából.

Milyen fényt?!

B.O.: Plazmikus fényt. Ez nagyon intenzív fény, amit a diszkosz körül lévő erős mágneses mező gerjeszt. Most már tudom, miért alkalmaznak kör alakot a magasfeszültségű mezőben történő repüléshez. Így tudják kiküszöbölni a koronakisülést.

Micsodát?

B.O.: A nagyfeszültségű távvezetékeknél is lehet látni gömb alakú kondenzátorokat, amik például zivatar alkalmával, ha az elektromos térerősség meghalad egy bizonyos kritikus értéket és koronakisülés keletkezik, elvezetik a plusz feszültséget.

Köszönöm, ez nekem túl tudományosan hangzik. De honnan veszed, hogy ez a szerkezet nem a Földön készült?


B.O.: Mivel a kanadai kormányzat egyik embere ott volt a fedélzeten és elbeszélgetett az ott lévő intelligenciával.

Mit csinált?!

B.O.: Felvitték az UFO-ra, talán odateleportálták anélkül, hogy megkérdezték volna. Aztán katonai poligráfos vizsgálatot végeztek rajta.

Ez hazugságvizsgálatot jelent?

B.O.: Igen.

És milyen eredményt kaptak?

B.O.: A vizsgálatot végző szerint az elején az egész abszolút hihetetlennek tűnt, de a vége felé - körülbelül egy hét elteltével - már ő is meg volt győződve arról, hogy az alany igazat mond, s nem hallucinálásról vagy fantáziálásról van szó.

A tanú, ahogy nevezted ezt a kanadai úriembert, szóval ő volt az egyetlen, aki a fedélzeten járt?

B.O.: Titulálhatod úriembernek, de nem utaltam a tanú nemére.

Aha, szóval nő volt!

B.O.: Érdekes következtetés...

Lehet, hogy te tudós vagy, de némi logikám azért nekem is van. Szóval ez az illető - akármilyen nemű is volt - mit mesélt az intelligens életformával való kommunikációról?

B.O.: Nos, az egyik lény, akivel kommunikált, nagyon beteg volt, azt is mondhtnám, hogy haldoklott. A tevékenységüket kívülről irányították, úgy is fogalmazhatnék, hogy egy másik, magasabb intelligencia befolyása alatt álltak. Fogalmam sincs róla, hogy az mi lehetett, feltételezésekbe pedig nem akarok bocsátkozni ezzel kapcsolatban.

Hogyan kommunikáltak?

B.O.: Telepatikusan, ez már önmagában is nagyon érdekes. Hiszen például öt, különböző nyelven beszélő ember is leülhet egymással beszélgetni, anélkül, hogy tolmácsra lenne szükségük, így az idegenekkel is szót érthetnek. Ironikus módon tehát nem kell tudnunk az ő nyelvén ahhoz, hogy elbeszélgessünk vele, mármint a földönkívülivel.

Ha ez így van, akkor már értem, hogy miért beszéltél az imént egy bizonyos fajta humanoidról. Egyáltalán, hogy néznek ki ők?

B.O.: Körülbelül százhúsz centi magasak. A bőrük sárgásfehér és belülről szinte világít. A szemük feltűnően nagy és fekete, nem lehet tudni, hogy van-e szemhéjuk, mert valószínűleg a szemük érzékenysége miatt nagy napszemüvegfélét viselnek.


Milyen a ruhájuk?

B.O.: Olyan fekete edzőruhaféle volt rajtuk.

Nagyon csinosak lehettek... Bob, korábban említést tettél arról, hogy a járműveket egyfajta barter szerződés értelmében átadták nekünk. Mondanál valamivel többet erről?

B.O.: Nos, az tény, hogy az egyiket módomban állt megnézni - kilencféle típus is van nálunk, de azokat nem láthattam közelről. Feltételezem, mindegyik működőképes, legalábbis az ottani munkatársak ezt állították. És ha ilyen szerkezet áll rendelkezésünkre, akkor az nem olyan, ami lezuhant valahol és aztán a mieink helyrepofozták. Tehát nem lőtték le, de ha mégis van rajta valamiféle sérülés nyoma, az útközben keletkezhetett.

Tehát azt állítod, hogy az amerikai kormányzat vagy a szövetséges kormányzatok - már ha így nevezhetjük őket - és valamiféle idegen életforma között tárgyalások folynak.Született már ezekből valamilyen egyezmény?

B.O.: Inman admirálisnak már feltettem ezt a kérdést, nevezetesen, hogy van-e tudomása ilyesfajta, napjainkban folyamatban lévő párbeszédről - valószínűleg a napjainkban kifejezést ki kellett volna hagynom, ugyanis jelezte, hogy ma már nem foglalkozik a kérdéssel. A némileg kitérő válaszokból viszont az a benyomásom alkault ki, hogy 1979-1982 között legalább egy idegen fajjal folytattunk bizonyos dialógusokat. Ezzel egy második Pandora szelencéjét nyitottuk ki, mivel a bizonyítékok azt sugallják, hogy több, mint egy földönkívüli életforma is résztvett ezekben, hiszen az emberi lények is sokfélék.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése