Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. november 23., péntek

Időlecke - kvantumfizika...

Forrás: Hivatásos Múzsa

Az első időlecke az Idő Őrzőjétől

 

 

 

Üdvözlet Otthonról

A belső gyermek ébredése


  Ez a nap egy új rezgést generált. Mindannyian új módon alkalmazkodtok hozzá, mert olyan lehetőségeitek vannak, amik korábban nem léteztek. Ez lehetőség arra, hogy nézőpontot váltsatok, hogy elmozdítsátok az energiáitokat és más módon nézzetek a dolgokra. Mindannyian gyógyítóknak tűntök egy bizonyos módon és a legtöbbetek segített már másoknak, hogy visszataláljanak a problémáik gyökeréhez. Ez igen egyszerű kedveseink. A legtöbb tapasztalatotok gyermekkorban történik veletek vagy a felnőtté válás folyamán. És nagyon könnyű sebet ejteni az emberi pszichén, amikor fiatalok vagytok, mert akkor ismerkedtek önmagatokkal. Sokatoknak sikerült visszatalálnia az eredeti szándékotokhoz, ami elterelődött ezen időszakok alatt. Miért terelnétek másfelé magatokat? Miért tenné ezt bárki? Bizonyosan nem szándékosan, bár gyakran a tudáshoz kapcsolható. Például megláttok egy nyitott ajtót és a kilincs nagyon hívogatónak tűnik a számotokra. Tehát beléptek az ajtón és ezt mondjátok: “Ez most jó érzés. Továbbmegyek.” Nos, az emberek alkalmazkodóak. Beléptek valami újba és ahelyett, hogy ezt mondanátok: “Fúj, ez nem valami jó érzés.”, alkalmazkodtok és rövidesen ehhez igazítotok hozzá mindent önmagatok körül. Ezt mondjátok: “Jól van, ezt ide tettem át, ezt pedig ide, így kényelmesebbnek érzem.” Amit általában nem vesztek észre, hogy időnként milyen hatalmas mennyiségű energiátokat veszi el az, hogy ezt a játékot játsszátok és ez sok tekintetben bonyolultabbá teszi a dolgokat.
  Tehát mi lenne, ha visszatérnétek ahhoz a felfogáshoz, ami gyerekként a sajátotok volt? Mibe kerülne emlékeznetek? Persze az életetek megváltozott és igen sokat fejlődtetek azóta. Nem azt várjuk tőletek, hogy térjetek vissza a gyerekkori énetekhez és úgy tegyetek, mintha még mindig gyerekek lennétek. Most azonban megvan rá lehetőségetek, hogy visszaemlékezzetek, milyen volt a felfogásotok, amikor először léptetek máshová, az első alkalommal, amikor kinyitottatok egy új ajtót és eldöntöttétek, hogy bementek rajta. Hirtelen ott találjátok magatokat, már nagy utat bejárva és sokat fektettetek ebbe az útba, az odáig való eljutásba. Már túl sokat invesztáltatok bele, hogy visszaforduljatok, ezért minden mást ehhez igazítotok hozzá. “Oh, ez nem az, amire számítottam, ezért alkalmazkodom és összehangolom a többi dolgommal.” Nos, ebben egyre jobbak vagytok. Na most, mi lenne, ha visszaemlékeznétek, hogy hová indultatok eredetileg és mi volt az eredeti szándékotok? Ez az egyik kulcs, ami segíteni fog mindannyiótoknak, hogy visszatérjetek ehhez. Ti vagytok a legnagyszerűbb létezők, akik a Földön jártak. Sose kételkedjetek ebben! Megfordulhattok és láthatjátok mögöttetek a generációkat, a saját családotokon belül is. Láthatjátok, hogy a rezgésszint hogyan emelkedett végig az emberiségnél, ahogy fejlődtetek. Igen, ez valóban lélegzetelállító. Túl van a megértéseteken az, ahogy mi mindig megünnepeljük a fejlődéseteket a túloldalon. Izgatottan nézzük, ahogy odáig fejlődtök, ahol már csatornázás nélkül is érzékeltek bennünket és hallotok bennünket a szívetekben. Ez mindannyiótok számára elérkezik, ne kételkedjetek. Pont ez az, amit kértetek és csak egyetlen válasz létezik Isten kérésére: legyen úgy. Nagyon egyszerű. Bárhogy döntötök, összehangoljátok a környezetetekkel és egy új módon hozzátok létre.
  Most, hogy lefektettem számotokra az alapokat, szeretnélek kicsit jobban bevezetni benneteket abba, amit kvantummechanikának, kvantumfizikának neveztek. A kvantumfizika egyszerűen az atomban (az univerzumotok kisebb darabkájában) zajló belső munka megértése. Az Egyesített Mezőelmélet kimondja, hogy minden dolog, ami az atomon belül működik, éppúgy működik az egész univerzumban is. És a szabályok igazából ugyanazok. Bár mindenki tudja, hogy a közös tudatmező létezik, eddig senki sem tudta még bizonyítani. Ez lett volna Einstein legnagyobb teljesítménye, ha elég sokáig maradt volna, de kicsit korán távozott. Einstein álma volt, hogy bizonyítsa ezt a teóriát, mert a szívében tudta, hogy igaz. Igen, a Relativitáselmélet ebbe az irányba mutatott és mintegy előszobája volt ennek, de nem tudta befejezni a munkáját. Most mások fejezik be helyette és segítséget jelent az a tudás, hogy az emberiség végül képes lesz bizonyítani ezt az Egyesített Mezőelméletet. Mégis ahhoz, hogy ez megtörténhessen, jobban meg kell értsétek az időben való létezéseteket. A legtöbbetek továbbra sem érti mi az a kvantummechanika és hogyan is működik, ezért hadd mutassam be egy egyszerű illusztrációval.

A valóságszűrő
  Jelenleg az Őrzőt (Steve Rother) nézitek a színpadon. Láttok virágokat az asztalon, és igen, a teáját is, amit nem akart itt hagyni, ezért át is teszem ide (a váza mögé helyezi, hogy ne látszódjon). Mert látjátok azokat a dolgokat, amiket a világban észleltek, azt hiszitek, hogy az atomok összerendeződnek, hogy ez a látvány tárulhasson elétek. Ezt ismeritek valóságként. Pedig annyival több minden zajlik ebben a pillanatban. Több valóság létezik ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben, mint amit ki tudtok szűrni. Kevesebb, mint a tizedét látjátok az energiamozgásoknak, amik itt a színpadon éppen jelen vannak az adott időben. Miért kéne tudnotok ezekről? Hogyan tudnátok ezt felhasználni? Hadd magyarázzuk meg.
  Olyan ez, mint a tévétek. Találtok egy adást, egy csatornát – igen nagyon szeretjük a csatorna szót. Régebben, amikor az Őrző először használta ezt a szót, még elég félelmetesen hangzott, de manapság már természetes. Az Őrző bekapcsolja a tévéjét és keres egy csatornát, amit nézni akar. Hamarosan elunja és átkapcsol egy másik csatornára, azok csüggedésére, akik ugyanazt a tévét nézték éppen. Ebben a pillanatban egyáltalán nem gondol arra, hogy mások valóságát is megváltoztatja. Igazából elég természetes számotokra, hogy megváltoztathatjátok a valóságot ilyen gyorsan, ugye? Milyen érdekes folyamat! Igazából a tévé egész koncepciója azért jelent meg a világotokban, hogy hozzászokjatok a valóságváltáshoz. Mindvégig egy multidimenzionális világban éltetek; 12 dimenzióban. Ebből 11 a legtöbb részletében megegyezik evvel. Tizenegy dimenzió aktív és egy – amit egyszerűen a Tizenkettediknek, vagy a Felsőbb énnek hívunk – kapcsolja össze az összeset és folyamatos kommunikációt biztosít az Otthonnal.

Isten észrevétlen cselekedetei
  Ebben a 12 dimenzióban létezik az emberiség. Amikor egy ember kinyitja a szemét és észlel valamit, a szemek kiküldenek egy üzenetet, ami azt jelenti: “Mindenki! Figyelve vagytok.” Ebben a pillanatban az atomok összerendezik magukat azzá, amit vártok, hogy majd látni fogtok. “Hogy lehetséges ez? Azt hiszed, hogy Isten vagyok és az atomok az én kedvem szerint rendeződnek össze?” Nem, az atomok folyamatos mozgásban vannak és ti vagytok azok, akik összerendezitek a szűrőiteket, hogy azt lássátok, amit vártok, hogy látni fogtok. Az összetevők folyamatosan újrarendezik önmagukat mindenki számára. Amikor közösen alkottok valamit, két személy néz rá a tárgyra és szűri ki ugyanazt a dolgot, így ugyanannak tudnak a tanúi lenni.   Ezzel megerősítettétek egymást energetikailag. Amikor ez a megerősítés megtörténik, mindez összeáll azzá, amit valóságnak neveztek. Egy esemény, amit csak egyvalaki észlel, csak fele annyira valóságos, mintha ketten észlelnétek. Abban a pillanatban, amikor megérintetek, éreztek, ízleltek valamit, az belép a világotokba. Ez az a mód, ahogy csendesen teremtettétek a világotokat a fizikai testen keresztül. Bármerre tekintetek, bármire néztek rá, ez önmagában egy hihetetlen teremtő gépezet, kedveseink. Legyetek óvatosak hová is irányítjátok a szemeteket, mert amire számítotok, hogy látni fogjátok, az fog megjelenni. A szemetek kiszűr és kiküld egy energiát, ami tudatja a dolgokkal, hogy figyelve vannak. Ekkor hirtelen ezek a dolgok formát öltenek, azt a formát, amire számítotok. Tehát ez egy igen bizonytalan pozícióba helyez benneteket, ugye? Mert szemtől szembe kerültök a saját teremtő képességeitekkel. Mivé tesz ez benneteket? Létező Istenné, aki megváltoztathatja a világot egy pillanat alatt azáltal, hogy végigsétál az utcán? Igen, pontosan. Felébredtek az álomból. Kezditek észrevenni, hogy annak ellenére, hogy azt gondoltátok a dolgok a megfelelő rendben zajlanak, ez nem is lehetne távolabb a valóságtól. Ez a te saját valóságod, mert te életre hívtad. Ha egy közös, többetek számára észlelhető valóságról van szó, akkor ebben a formában ez erőre kap és meg is tartja ezt a formát egy darabig. Így teremtettétek a világotokat.
  Mivel felfedeztetek néhány dolgot az atom belsejéből, ez fellendítette a tudományaitok fejlődését. Bár sok tudós különböző nézőpontokból közelít, észre fogjátok venni, hogy a spiritualitásotok és a tudományaitok ugyanarra az eredményre jutnak, ugyanazt az igazságot találják meg. Most, hogy mindannyian értitek egymást, mindez egy új módon zajlik. Észre fogjátok venni, hogy a szívetek tudja az utat. Gondolkozzatok el erről egy percre… Még maga a “szív” szó is gondolatokat vált ki belőletek. A gondolataitok mindig is működtek a Földön és szükségetek is van a gondolataitokra a túlélésért és azért, hogy újra teremtsetek, másokkal közösen. Leginkább arra fókuszáljátok a gondolataitokat, hogy valóra váltsátok a szívetek vágyát és ez a legfurcsább dolog, amit mi innen végignézünk. Az iskolákban minden ismeretanyag a fej körül forog. A legtöbben még csak nem is nyitottátok ki a szíveteket a 30-as 40-es éveitekig és így nem sok lehetőségetek adódott, hogy igazán megtanuljátok használni. Most tehát a fej és a szív közötti egyensúly az, amivel napi szinten kezdtek el dolgozni. Hogyan fókuszáljam a szívem energiáját? Hogyan tudom megteremteni pontosan azt, ahová menni akartam, ahelyett, ahová gondoltam, hogy mennék? Abba kéne hagyjam a végiggondolást és a tervezést? Igen, megtehetitek ezt is, hiszen teremtők vagytok. Sokféle módon teremtetek. Szükséges mindez? Nem, nem szükséges. Az érzelmeitek tisztasága teremt meg számotokra mindent, mert ez valójában a szívetek.

A 14%
  Felnőttök, és közben felfedezitek azt, amit szerettek csinálni. Ez olyasvalami, amit alig vártok, hogy csinálhassatok, mindegy mi is ez… festés, zenélés, írás, vagy bármi. A szenvedélyetekre fókuszáltok és játszotok vele. Aztán iskolába mentek és megtanultok írni, olvasni, összeadni, kivonni és minden ilyesmit. A legtöbbeteknek ez működik is, kb. 86%-a az embereknek ténylegesen tud tanulni, fejlődni az iskolában. A többiek (14%) más módon tanulnak meg alkalmazkodni. Kezditek megérteni a térből tanulókat, akikre leginkább úgy gondoltok, hogy az emberiség új faja. De igazából ők régiek, egyáltalán nem újak.
  Van egy csomó viccem az időről, hiszen én vagyok az Idő Őrzője. Én vagyok az, aki az időt kezeli és viccelődhetek az időről akármeddig, de higgyétek el, már minden viccet hallottam. Tehát, mi a helyzet az idővel? Az történik, hogy emberként fókuszáltak lesztek, majd komolyan veszitek az életet. Iskolába jártok és tudásra tesztek szert, megszerzitek a különféle fokozataitokat, diplomáitokat és így felépítitek az önbizalmatokat. Azután kiléptek a világba és nekiláttok felépíteni az életeteket, azzal a céllal, hogy megtaláljátok a boldogságot. A természetes folyamat részeként találkoztok boldogtalansággal is, összezavarodottsággal, stb. Mindeközben elfelejtitek, hogy mi volt gyermekként az eredeti célotok, és ez az egyik oka, hogy ennek a gyermeknek vissza kell térnie. Az emberi létezésetek kezdetén a gyermek volt az, akinél ott volt a fókusz, ami mutatta, hogy hová tartotok, mielőtt még elkezdtetek volna belépni ezeken az oldalajtókon, amit olyan varázslatos módon teremtettetek magatoknak. Ügyesek vagytok, kedveseink, nagyon ügyesek.

A NAGY kérdés
Hol vagytok most? Nos, legtöbbetek 12 emelet mélyen van. Remekül átküzdöttétek magatokat a sikereiteken, de boldogok vagytok? Ez a nagy kérdés, ugye? Ha nem vagytok boldogok, akkor az miért van? Mert ez egy még nagyobb kérdés. Az egész utazásotoknak az volt a célja, hogy elhozza nektek a szívetek boldogságát. A Föld alacsonyabb energiaszintjein elég általános volt az, hogy letértetek az utatokról. Ez nem baj, mert a szenvedélyetek legkisebb szikrája is igen hosszú ideig kitart. Az, hogy embernek álcáztátok magatokat, egész jól sikerült. Ügyes munka. Most viszont minden átalakult, hiszen már előléptetek és várakoztok az új energia hullámra, ami 2012.12.12-én érkezik. A kellős közepében vagytok ennek és ez érkezik is, hihetetlen gyorsasággal. Már most érzitek a változást. Már landoltatok is az új Földön. Eljött az ideje, hogy nekilássatok a teremtésnek, a terveitek megvalósításának, a szívetek vágyának valóra váltásának. És mindezt tudatos teremtőként, összekapcsolva a fejet és a szívet. Ez a bonyolultabb rész.

Két fontos fogalom az új világhoz:  A körkörös idő és az időlenyomat
  Mivel én vagyok az Idő Őrzője, szeretnék egy kicsit az idővel kapcsolatos illúzióitokról beszélni: mik ezek és hogyan tudtok ezekkel egy kissé más módon dolgozni. Először is, az embereknek tudniuk kell, hogy az idő természete körkörös. Mit jelent mindez pontosan és hogyan halad körbe az idő? Nézzük meg ezt egy magasabb nézőpontból. Például történt veled valami, amit elrejtettél önmagad elől – hívjuk ezt egyszerűen sérülésnek. Lehetett ez egy érzelmi tapasztalás vagy bármi más, de ennek következtében sérülésed keletkezett, amivel nem foglalkozol és elrejted önmagad elől. Azt mondod: “Most továbbmegyek és ez nem fog zavarni többé. Ez nem is igazán probléma, ezért úgy teszek, mintha nem is lenne ott és teszem tovább a dolgomat.” Ez történik a legtöbb emberrel. Ugyanakkor evvel távolságot generáltok önmagatok és a szívetek között, hogy kényelmesebben passzoljatok a társadalomba. Adok egy tippet, egy egyszerű kapcsolódást. Ez olyasmi, amivel a tanfolyamokon dolgozunk, amit az Őrző LightMaster (FényMester) kurzusnak nevez. Megszegem a szabályait és megosztom itt veletek. Ez igen egyszerű: az idő, amiben dolgoztok – amit jövőnek hívtok -, teljességgel kontrollálható a múltatokkal való foglalkozás által. Amikor azt mondom kontroll, ez nem jelent előre elrendeltetést. Ez azt jelenti, hogy megtisztítjátok az utat magatok előtt a választásaitok, döntéseitek számára. Ez egy kör, tehát hacsak nem tisztítjátok le és nem simítjátok el őket (békültök meg velük), a múltbéli dolgok egyszerűen visszatérnek, hogy újra alapanyagai legyenek a jövőtöknek. Így ugyanazokat a hibákat követitek el újra és újra – észrevettétek ezt már magatokon? Ez igazából az emberi természet része, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el újra és újra, mert ugyanazokon az alapokon jártok, amit korábban nem pucoltatok ki. Ezt tehát körkörös időnek nevezzük. Ez egy igen egyszerű emlékeztető. Emlékezzetek rá, hogy mindannyian vissza tudunk tekinteni a múltunkra és pontosan tudjuk, hogy mi van kitisztázva és mi nem. Ezt a visszatekintést csak ti tudjátok megtenni a magatok számára, más nem tudja megtenni helyettetek.
  Nézzetek csak rá ezekre a területekre. Ez azt jelentené, hogy vissza kellene menjetek és ki kéne béküljetek mindenkivel, aki érintett a témában? Nem. Ez csak annyit jelent, hogy önmagatokkal kell megbékéljetek, mert az útnak tisztának kell lennie. Ha fájdalom van a szívetekben egy múltbéli eseménnyel kapcsolatosan, akkor kikerülhetetlenül annak megismétlődésére vagytok ítélve. Ez a jövőtök, ez van előttetek ebben a pillanatban, tehát pucoljátok ki.
  Az időlenyomat az egyik olyan tanulmányi terület, amin kezdem átvezetni az embereket. Egyszerűen csak annyit mondok, hogy az időlenyomat a jelen pillanat. Például gömbnek képzelitek magatokat – hívjuk kristálygömbnek – és egy izgalmas utazás miatt jöttetek ide egy időre, hogy eljátsszátok, végesek vagytok. Eljátsszátok, hogy emberek vagytok egy biológiai buborékban. Azért jöttetek ide, hogy egy lenyomatot készítsetek az esszenciátokkal abba az anyagba, amit időnek nevezünk. Ez a lenyomat gondozható, tökéletesíthető, ami aztán megadja nektek azt az új energiás viselkedési módot, hogy megbékélhessetek minden eseménnyel abban a pillanatban, amikor épp megtörténnek. Képzeljétek el, hogy kint vagytok a hóban. A hó nagyon mély, csizmát viseltek és ebben mentek végig az úton. Most megfordultok és visszanéztek,  láthatjátok, hogy néhány lábnyomotok a hóban tökéletes. Azonban más lábnyomaitok azt mutatják, hogy elkezdtétek elveszíteni az egyensúlyotokat és így ezek a lábnyomok nem tökéletes formájúak. Ez igen hasonló az időlenyomathoz, kivéve azt, hogy az időlenyomat csak a jelenben létezik. Az emberek három nem létező részre bontották fel az időt: a múltra, a jelenre és a jövőre. Csak az egyik valóságos, a jelen. A jövő csak egy lehetségesség, a múlt csak egy emlék. Csak az a tiétek, ami most van, és ez egy időlenyomat.

Milyen ma az időlenyomatod?
  Eljön majd az az idő, amikor találkoztok és megrázzátok egymás kezét. “Hogy vagy ma?” És ezt válaszoljátok: “Jól vagyok.” Aztán eljön az az idő, amikor úgy teszitek fel a kérdést: “Milyen ma az időlenyomatod? Segíthetek benne?” Különféle módokat fogtok találni arra, hogy az időlenyomatotokkal dolgozzatok. Miért olyan fontos ez? Mert ez minden, amitek van. Ez az, ami most a tiétek, ez a hagyatékotok ebben a pillanatban. Gyakran csináltok dolgokat csak azért, hogy elnyújtsátok a pillanatot… isztok, cigarettáztok és mindenféle egyebet tesztek, hogy kiterjesszétek a tudatosságotokat. Mindez hajlamos behúzni a Mostba, ugye? Szeretnétek, hogy elmondjam mi a legnagyszerűbb dolog, amit minden ember használ arra, hogy a jelenbe kerüljön, ami el is tart egy darabig? Orgazmusnak hívják és a legtöbbetek már megtapasztalta. Reméljük mindannyian megtapasztaltátok már többször is. Ha még nem, akkor hajrá, játsszatok vele, mókás. De a lényeg abban a pillanatban az, hogy akkor nem gondolkoztok a jövőn, ugye? Nem gondoltok a múltra, nem aggódtok semmi miatt. A jelenben vagytok és az időlenyomatotok tökéletes. Ezt kérjük tőletek, hogy kezdjetek tudatossá válni az új energiáitokra. Ahelyett, hogy nap mint nap azon aggódnátok hogyan néztek ki, vagy elég tökéletesek vagytok-e a világ számára, tegyétek fel inkább a kérdést magatoknak: Milyen az időlenyomatom? Hogyan élvezhetem az életet? Mit tehetek azért, hogy tökéletes lábnyomom legyen a hóban? Ez a lényeg.

  Kedveseink, szeretve vagytok, jobban, mint azt gondolnátok. A legnagyszerűbb angyalok közé tartoztok, akik valaha bárhol is éltek. Egy egész univerzumon át hívtak benneteket és messzire utaztatok. Ez a hívás majdnem 800 évvel ezelőtt hangzott el számotokra, hogy most a helyeteken lehessetek. Meg kellett éljétek a sok életeteket, tapasztalataitokat a Földön, ahogy a hibáitokat is, ahogy ti hívjátok ezeket. De most itt vagytok és egy új időlenyomat zajlik éppen. Ez nem csak az egyes egyének felelőssége, hiszen a kollektív időlenyomatnak is részei vagytok. Minden egyes szív összhangban dobog most ebben a teremben. Vigyétek magatokkal ezt az érzést és hadd látszódjon az arcotokon is mosoly formájában a nap további részében, mert azok vagytok, akik vagytok. Emlékeztettünk benneteket, hogy honnan jöttetek és reméljük sikerült emlékeztetnünk a gyermeki szívetekre is.

   Játsszatok jól kedveseink és mindenekelőtt élvezzétek az utazást. Bár nem érthetitek teljesen, de hihetetlenül hálásak vagyunk nektek, hogy a helyeteken vagytok, hogy az átmenet megtörténhessen.
A legnagyobb tisztelettel emlékeztetünk, hogy tisztelettel bánjatok egymással. Gondoskodjatok egymásról, amikor csak tehetitek és játsszatok jól együtt.

Én vagyok … az Idő Őrzője.


Espavo.



Fordította: Tara, Hivatásos Múzsa  -  www.hivatasosmuzsa.wordpress.com
Forrás: http://lightworker.com/beacons/2012/2012_11-ALessonInTime.php

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése