Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. augusztus 8., szerda

Magyar Kedvezmény Kártya

A Rendszerhez eddig több mint 150ezer ember regisztrált.
Ha ennyien kíváncsiak valamire, ami magyar, és az elmúlt időszakban annak ellenére sem törölték a regisztrációjukat, hogy erre bármikor, következmények nélkül lehetőségük volt, akkor azt hiszem, egyet lehet érteni velem abban, hogy adhat a Rendszer olyat, ami nekünk kedvez.

Miért hagyná ki bárki is azt, hogy az igénybe vehető kedvezmények érvényesítésével spórolhasson?

Nekiálltam számolni kicsit... és tényleg nagyon kicsit.
A nyári hónapokban, és a diétám eredményeként (ami látványos eredményt nem hoz, mert kövér vagyok, pedig alig eszem) napi 1 liter tej elfogy itthon. Reggel kerül kicsi a kávékba, aztán a nap folyamán én szépen megiszom a Kolevit kekszhez a maradékot... hidegen.
Ez egy hónap alatt legalább 30 liter tej. Ez, ha az akciós árakat nézzük, és azok 130,-Ft/L körül vannak annál a fajta tejnél, amit mi szoktunk venni, kb. 4ezer forint. Igen ám, de a tejet ilyen mennyiségben jobb, ha teljes kartonban veszi az ember... akkor már nem 30 litert veszel, hanem 36 litert... ez így már 780,-Ft-tal több. És ez még csak a tej.
Nem beszéltem a lisztről, amiből kenyeret sütünk, napi 40 dkg liszt egy 750g súlyú kenyér alapja, ami hármunknál egy nap alatt elfogy. A liszt, ha jó áron veszi az ember, akkor 105-120,-Ft között van kilónként. Egy kartonban 12 kg liszt van...

No, soroljam még?
Vagy elég meggyőző lehet mindez, hogy elfogadjunk egy lehetőséget, mellyel nem veszíthetünk!

Nosza, regisztrálni kell!!!

Regisztráció





Written by Syssa®

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése