Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. augusztus 8., szerda

Itt elmondhatod a véleményed!

Bizony, ez pontosan így van!

Sokszor találkoztam már olyan kérdőívekkel, melyekben a kérdések egyrészt nem voltak egyértelműek, másrészt nem éreztem azt, hogy valóban az ember véleménye érdekelné a kérdés feltevőjét.

Találtam egy rendszert, a Marketagent.com-ot, ami kecsegtet azzal, hogy a tőlük kapott kérdőívek kitöltésével a véleményemet is elmondhatom, és ilyen formán a jövő alakításában is részt veszek.

Lehet, hogy ez is átverés, mint a mai világban szinte mindenről ez feltételezhető (és jószerével be is bizonyosodik ennek valósága), de ez annyival pozitívabb, hogy legalább kecsegtet azzal, hogy érdekli őket a véleményem, és ezáltal részese lehetek a jövő alakításának.

Ezt a lényeges pontot máshol nem láttam, nem jelezték ezt a részt, nem hívták fel rá az ember figyelmét, mint alapelképzelésre.

Ha már csak emiatt is, de úgy hiszem, érdemes volt regisztrálnom. Legfeljebb, ha csalódok benne, újabb témát kapok az újabb írásaimhoz :)

Egy kattintást megér...



Written by Syssa®

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése