Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. augusztus 24., péntek

Ariadné fonala

Egy réges régi ismerősöm (annyira régi, és annyira "felületes" ismeretség, hogy az illető talán azt sem tudja, ki vagyok), Volner Miklós éveken át a búvárkodás megszállottja volt. Annyira, hogy tengerhez költözött (ismereteim szerint Görögországba), és oktatást is vállalt.

Nem tartottuk a kapcsolatot, ami egy felületesnek mondható ismeretség esetén teljesen normális, de a Facebook-ról (- már megint ez a portál!!  az agyamra megyek :) -) tudomásomra jutott, hogy korábbi életvitelét feladta.

Új dologba fogott.
(Nem tudom, honnan ered ez nála, de biztos, hogy nem új keletű ez irányú érdeklődése, a lehetőség (mint egyébként mindenkiben) ott volt benne már 12-14 éve is, amikor - talán nem tudatosan, és nem is szándékosan - megmentett engem egy kapcsolatom magasabb szintre emelésétől azzal, hogy a pasit, aki az Ő barátja volt, lebeszélte rólam. Ezzel igazából nekem tett szívességet, de hagyjuk :))

Ariadné fonala címmel blogot indított, ami, mint kiderült, körvonalazódó honlapjának alapját képezi.

Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe!

Az Ariadné fonala című oldal elérhető itt





Written by Syssa®

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése