Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2013. február 27., szerda

Csillagtitkok - Lezáruló emlékek

Érdekes dolgokat olvastam...

Február utolsó hete és március eleje továbbra is az összegzésről és hosszabb, rövidebb életciklusok lezárásáról szól. Ahogy már volt róla szó, ez most a befejezés ideje. Főleg belül, lélekben. S a lelki rendezésé. Mert ez segít, illetve szükséges ahhoz, hogy a nagy tavaszi elindulás (március 12-től (ekkor megyek vissza a biokémikushoz) és 21-től (ez a lányom 9. születésnapjának dátuma, itt kezdődik számára a második ciklus - 9 évente újul meg az életciklusunk)) valóban teljesen tiszta lappal, minden múltbeli tehertől megszabadulva, rendezett lélekkel történhessen meg. Karmikus ciklusok is lezárulhatnak, tehát életek óta forgatott "körök" végére is pontot lehet tenni most. Mindez komoly megtisztulással, lelki felszabadulással jár. Azzal együtt, hogy március első napjai szellemi téren egyúttal már a jövőt teremtik meg."

Február 23-tól jött el az ideje valami nagyon mély lelki dolgot, vagy lezárást újra átgondolni, kimondani.
Ha valakinek gondot okoz beszélni a lelke mélyéről, a legmélyebb érzéseiről (vagy eddig valamiért eltitkolta azt), ez az időszak azt is felszínre hozhatja.
Ebben az esetben a lelki beszélgetések, a titkolt érzelmek kimondásának ismétlő leckéjét kapjuk.

Ha valamit újra összegeznünk kell, vagy épp lezárnunk végre, ennek kimondásához február 26-án kapunk nagy erőt. Ez a nap az őszinte, bátor szavak napja, amikor a beszélgetés vehemens, impulzív lehet, szavainkból a szeretet felszabadító ereje árad.

Szó szerint idéztem több sort és mondatot is, de idézőjel nélkül, mert volt, amit kihagytam, és volt, ahová beszúrtam (ez az apró betűs rész).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése