Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2013. március 26., kedd

Mit árul el rólunk a parkolási stílusunk?

Láttam azt a személyt, aki beparkolt... szőke volt. És nő.


Written by Syssa®

2013. március 21., csütörtök

Jobb utólag?

A gondolatnak teremtő ereje van, ezt nagy valószínűséggel mindenki tudja. Talán az a régi mondás, hogy amitől félsz, bekövetkezik, pont ezt támasztja alá. Miért? Mert amitől fél az ember, arra sokat gondol... és amire sokat gondolunk, azt hívjuk meg életünkbe.

No, ha a gondolatnak teremtő ereje van, akkor nem jobb-e a horoszkópokat, vagy előrejelzéseket utólag elolvasni? Hiszen akkor tudhatjuk meg igazán, hogy az adott írásnak ránk, az életünkre nézve milyen valóságtartalma volt.

Ha egy horoszkópot, előrejelzést elolvasunk az adott időszak átélése előtt, könnyen lehet, hogy be is vonzzuk azt, valósággá teremtve a leírtakat.

Most kipróbáltam, utólag olvastam el egy Csillagtitkok hírlevelet, az elmúlt időszakban figyelve az életem történéseit.


Nem döbbentem meg, mert TUDTAM, hogy ami a Csillagtitkok oldalon közzétételre kerül, az nem a hagyományos horoszkóp, és nem vonzható csak úgy be...


Written by Syssa®

Dorina

Az én kislányom ma tölti be (8 óra 55 perckor) a 9. életévét.
ISTEN éltesse SOKÁIG egészségben, boldogságban, szeretetben, szerelemben, szerencsében, jó karmában!!!!!!!!!!!!!!!!

Reggel a gyermekem ébresztésére így került sor:
Felkeltem, az ajándékok közül kiválasztottam egy tigrises plédet és két füzetet (ő irka-firka füzetnek fogja használni), apukája és én feltettünk egy-egy szülinapi papírcsákót a fejünkre, bementünk a szobájába, és én a gyönyörű, semmihez sem hasonlítható, a nagyvilág elől alaposan és megalapozottan titkolt énekhangommal rázendítettem a "Boldog szülinapot" c. nótára (Happy birthday...).

Csukott szemmel elmosolyodott, aztán hirtelen a nyakunkba ugrott egy édes, erős, szeretettel telt gyermeki öleléssel...

Majdnem elsírtam magam...

Persze a tortázás, a köszöntés nagyobb része még hátra van, az ünneplésre valamikor este (6 után érünk haza, mert próbája lesz) kerítünk sort.


Written by Syssa®